FELICITARE CJMM

Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, cu ocazia Zilei Naționale a României 2023

Dragi maramureșeni, dragi români de pretutindeni,

S-au scurs 105 ani de la momentul istoric al Marii Uniri, când curajul și dorința de libertate ale înaintașilor noștri au dat viață idealului întregirii naționale. Astăzi, celebrăm spiritul național care a pus bazele unei națiuni puternice și independente. Ne cinstim totodată eroii și întemeietorii de patrie, care ne-au demonstrat că uniți, românii pot depăși orice obstacole și provocări și că spiritul lor nu poate fi niciodată înfrânt.

Această zi importantă nu este doar despre trecut, este și despre puterea de a înfrunta prezentul și despre angajamentul față de viitor. Ziua Națională a României ne îndeamnă să reflectăm asupra valorilor noastre și asupra modului în care putem contribui la prosperitatea și bunăstarea țării noastre. Este momentul să ne amintim că suntem parte a unei națiuni cu aspirații înalte, în cadrul căreia fiecare individ are o contribuție valoroasă la construirea viitorului. Recunoscători pentru acțiunile înaintașilor noștri, trebuie să muncim pentru consolidarea democrației și pentru construirea unui viitor pe măsura trecutului nostru glorios.

În spiritul acestei zile de sărbătoare, să privim cu recunoștință spre momentele care au marcat împlinirea idealului nostru național și să privim cu optimism spre viitor!

La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor!

Ionel Bogdan

Președintele Consiliului Județean Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *